Bescherm je dier met 1 spray!

Submitted by superadmin on Thu, 08/20/2020 - 14:23
Type
Solutions
Image
Bescherm je dier met 1 spray!
Meta description
Er is een veelvoud aan verschillende types aerosolverstuivers voor de varkensboerderij, zoals alu-sprays, blauwe sprays, poedersprays, antibioticasprays, etc. En deze komen in verschillende grootten, vormen en kleuren.
Content blocks
Text

Er zijn echter zo veel verstuivers op de markt dat varkensboeren ons vaak vragen: “In welk geval moet ik welke spray gebruiken? Werken ze eigenlijk wel? Zijn ze getest en goedgekeurd (registratie)? Hoe lang blijft het product actief op de huid? …”

Daarom ontwikkelde CID LINES een aerosolverstuiver die veel meer moest bieden dan “de zoveelste verstuiver op de markt”. Wij engageerden ons om een spray te ontwikkelen die exact doet wat het beweert te doen, gestaafd door uitgebreide testen zowel in het labo als in praktijk, en die 3 verschillende functies combineert in 1 spray.

 

 

Kenofix is een veelzijdige spray die 3 acties combineert:

               - Zeer krachtige desinfectie

               - Legt een beschermingslaag

               - Bevat een bittermaker

 

 

Kenofix wordt gemaakt met een drijfgas van hoge kwaliteit dat 100% homogeen is met het concentraat: dit garandeert de boer dat de spray in elke situatie werkzaam is, met een gelijkmatige verstuiving van de eerste tot de laatste druk op de knop. Daarenboven is de sproeibus functioneel (verstuivend) in elke mogelijke positie. Milieu-, gebruiks- en diervriendelijk. Één spuitbus voor ieder dier! Kenofix brengt een sterke film aan die snel droogt en lang werkzaam blijft op de huid. 

Kenofix kan gebruikt worden voor het desinfecteren van de huid, de navelstreng, na castraties, het afsnijden van de staart, onthoornen, keizersneden en op de hoeven. 

Published to